学生阶段

高三英语语法复习2

  • 字号:  
  • 作者:
  • 出自:
  • 发布时间:2015-03-27 22:23:53
  • 浏览:31
第二章 名词

   1.What wonderful _____ we live in!

   A. time B. times C. the time D. a time

   译文:我们生活 在一个多么精彩的年代呀!

   2. _____ is a branch of _____ ,and it treats of lights.

   A. Optics(光学), physical B. Optic, physics C. Optics, physics D. Optic, physical

   译文:光学是物理学的一个分支,它是讨论光的科学。

   3. He gave us much good _____. Some _____ has already been made.

   A. advices, progress B. advice, progresses C. advice, progress D. advices, progresses

   译文: 他给了我们许多建议,我们已经取得了一些进步。

   4. His _____ dark blue.

   A. trousers is B. trousers are C. trouser is D. trouser are

   译文:他的裤子是深蓝色的。

   5. The Chinese _____ friendly to every foreign friend.

   A. are B. is C. has D. have

   译文:中国人民对每一位外国朋友都很友好。

   6. She has a few white _____.

   A. hairs B. hair C. any hair D. some hair

   译文:她有几根白头发。

   7. The _____ are dressed in variety of ways.

   A. audiences B. audience C. any audience D. some audiences

   译文:观众穿着各式各样的服装。

   8. How many _____ is it from here to there?

   A. foot B. feet C. foots D. mile

   译文:从这里到那里有多少英尺?

   9. She broke a _____ while she was washing up.

   A. glass wine B. wine glass C. glass of wine D. glass for wine

   译文:当她洗东西的时候,打碎了一个酒杯。

   10. The discovery ______ Columbus was quite an event in the world.

   A. in B. for C. of D. to

   译文:哥伦布的发现是世界上一件相当有影响力的一件事。

   11. That is ______.

   A. James and Mary father B. James and Mary"s father C. James"s and Mary"s father D. James"s and Mary father

   译文:那是吉姆斯和玛丽的父亲。

   12. Only last week I called at _____.

   A. my aunt B. my aunts" C. my aunt"s D. mine aunt

   译文:只有上个星期,我去了我姑姑家。

   13. This post card is sent by _____.

   A. a friend of my father B. a friend of my father"s C. my father friend D. my father friend"s

   译文:这张卡片是我父亲的一个朋友寄的。

   14. The guard fired by _____.

   A. a hair"s breadth B. a short head C. a long nose D. a long shot

   译文:千钧一发之际,警卫开火了。

   答案:1.B 2.C 3.C 4.B 5.A 6.A 7.B 8.B 9.B 10.C 11.B 12.C 13.B 14.A

  -

全部评论

站内网友言论仅代表个人观点,并不代表本站同意其观点,本站不承担由此引起的法律责任。

  • 我要评论
    注:*号部分属于必填内容请仔细填写

最新英语学习资料

推荐英语学习资料